VÉLEMÉNYEK

Hallgatóink mondták…

Nagyné Koncz Mariann

Szeretem az innovatív dolgokat, magával ragad az Egészség és Tudomány Bt. csapatának lendülete, törekvései… bizalma arra késztet, a vele való közös együttgondolkodás is arra inspirál, hogy újra és újra tanuljak, fejlődjek. Az általuk jól megszervezett képzések során, az így megszerzett tudás átadásán túl lehetőséget kapok, az érzékenyítésre, a szemléletformálásra, hogy megosszam tapasztalataimat, hogy bemutassam az általam és intézményünk által elért eredményeket.

Zajder Katalin

Örülök, hogy az Egészség és Tudomány Bt. csapatához tartozom, mert egy dinamikus, rugalmas, sokszínű team tagja lehetek ezáltal. 25 éve veszek részt a szociális szféra iránt érdeklődők és az abban már dolgozó szakemberek képzésében. Jelenleg a demencia gondozó megnevezésű szakképesítés keretein belül oktatok több csoportban, igyekszem hozzájárulni meglévő tapasztalataik feldolgozásához, ismereteik bővítéséhez.

Kiss Bernadett

Az Egészség és Tudomány Bt. egy vidám, pozitív és támogató munkakörnyezetet teremt az oktatói számára. Az órák megtartásához az tananyagok folyamatosan és aktuális követelmények megfelelően állnak rendelkezésre, valamint az sem utolsó, hogy az oktatói igényeket figyelembe véve, rugalmasan tervezhetjük meg az oktatást.

Hársfalvi Judit

A demencia gondozó képzésre azért jelentkeztem, mert több idős családtagom is van és szerettem volna gondoskodni róluk. Szerencsére a képzés minden tudást megad, amire szükségem van. Az oktatóim, nem túlzás azt mondanom, csodálatosak. A gyakorlataink a intézményben végezzük, amely olyan gyakorlati tudást kínál számunkra, hogy bármikor helyt tudjunk állni a világban. Ezer köszönet, amiért egy ilyen kiváló csapat tagja lehetek!

Takácsné Sepsi Ágnes

Nem túl rég végeztem el az általános ápolási és egészségügyi asszisztens képzést az Egészség és Tudomány Bt.-ben. Már elhelyezkedtem a frissen szerzett bizonyítványommal egy kórházban, ahol ritkán találkoztam eddig olyan esettel, amit ne tanultunk volna meg. Az elején, mikor elkezdtem dolgozni, és egy-egy dolgot meg kellett oldanom, azonnal a volt oktatóim hangja csengett a fülemben, hogy mit is mondtak és mit is gyakoroltunk. Hihetetlen, hogy mennyire szerették és értették azt, amit tanítottak, észreveszem ezt a saját hozzáállásomon és teljesítményemen is. Köszönöm, hogy megosztottátok velem a tudásotokat és végre én is az emberek segítségére lehetek!

Szepesvölgyi Julianna

Az Egészség és Tudomány Bt.-nél két képzést is elvégeztem. Az oktatóink kiemelkedő szakmai tudással, hozzáértéssel és türelemmel készítettek fel minket a megszerezni kívánt szakmára. Örömmel jártunk be az órákra és szívtuk magunkba a tudást. A kellemes légkör mellett életre szóló barátságok is köttettek!

Szatke Márk

Amikor kerestem a lehetőséget, hogy melyik felnőttképzőben végezzem el a gyógymasszőr képzést, azonnal tudtam, hogy az Egészség és Tudomány Bt. lesz a megfelelő hely. Már akkor, mikor érdeklődtem a képzés felől is meglepően kedves és segítőkész munkatársuk fogadott és minden információt részletesen elmondott számomra. A jelentkezés leadása és a szerződés megkötése is zökkenőmentesen zajlott, nem sokkal később pedig már el is kezdtem járni az órákra. Mondanom sem kell, az elméleti és gyakorlati órákon is látható volt, milyen képzett oktatókkal dolgoznak és mennyire szuper csapatmunka áll a képzés mögött. Az elméleti tananyagot ppt vetítéssel és megfelelő magyarázattal volt lehetőségem hallgatni, valamint jegyzetet is készítettek minden hallgatónak. A gyakorlati órákon mindenki egyformán kivehette részét, soha nem történt olyan, hogy egy-egy fogást vagy mozdulatot ne gyakorolhattunk volna. A gyakorlati terem megfelelően fel van szerelve, minden szükséges eszköz megtalálható, ami a tanuláshoz szükséges. A vizsga időpontját időben megtudtuk és minden információt annak menetéről. A vizsgabiztosok korrektek voltak és a megtanultakhoz mérten kértek számon minket, mindenki tudáshoz illő jeggyel végezte el a képzést. Örülök, hogy az Egészség és Tudomány Bt.-ben tanulhattam, bárkinek ajánlom, aki szeretne szakmájához értő lenni.